Close Caboo! Måske den nemmeste vikle..?

Oprettet d. under Babybæring

Close Caboo! Måske den nemmeste vikle..?

 

Den er nem!

Den er hurtig!

Den støtter godt!

Den kan bruges fra nyfødt! -og lang tid frem.

Den er ikke for varm!

 

-alle disse ønsker kan Close Caboo strækviklen opfylde. Den er tynd, blød og strækbar, hvilket gør den til det helt perfekte valg til den lille nyfødte baby. Ligesom en almindelig strækvikle støtter den jævnt og smyger sig tæt omkring baby og giver en følelse af tryghed.

Viklen indstilles nemt ved hjælp af ringene og størrelsen justeres derfor perfekt efter både barnets størrelse og den der bærer, og derfor kan viklen med fordel bruges i længere tid.

 

Close Caboo bruges primært til frontbæring, dvs baby bæres mave mod mave. Baby kan med fordel bæres hud mod hud deri.

Fordelen ved denne vikle er dog også, at den nemt kan bruges til hoftebæring efter næsten samme princip som en ringslynge. Det er en kæmpe fordel, når man står med en baby, der får øjnene op for omverdenen og vil følge med i alt omkring sig. Det kan for nogen være en udfordring at fortsætte i en klassisk strækvikle-binding med en almindelig strækvikle, når barnet begynder at være mere aktivt i viklen og får behov for at følge med i alt, hvad der foregår. Derfor opstår behovet for at få baby lidt til siden og ud mod hoften, så den bedre kan følge med, men samtidig være tæt på den der bærer og putte sig ved behov.

 

Close Caboo viklen bindes ved at placere samlingsstykket midt på ryggen med ringene nedad og de lange stropper op over hver skulder, så de hænger ned langs brystet. Herefter krydses stropperne foran på maven og føres gennem begge ringe og tilbage igen igennem den ene ring.

Jeg forsøger at vise det meget tydeligt i videoen nedenfor ;-)

Når dette er gjort én gang, behøver du i princippet ikke at gøre det igen. Din Caboo kan nu tages af og på, ligesom hvis det var en slags bære-t-shirt. 

Baby placeres på krydset foran og stoffet fordeles fra knæhase til knæhase og jævnt op over ryggen, husk altid på de frie lufteveje! Herefter tager du det sidste stykke stof og binder tæt omkring dig og baby for at opnå den sidste nødvendige støtte. Baby sidder godt i kyssehøjde, dvs du kan uden anstrengelser bukke hovedet forover og kysse ham eller hende på panden :-)

 

Nu er Close Caboo Lite udgaven også landet i shoppen, du kan se den her:

https://minikram.dk/shop/4-straekvikler/111-close-caboo-lite-straekvikle/

 

Tag et kig på videoerne nedenfor og se hvor nemt og bekvemt det er med Close Caboo!

 

God fornøjelse!

 

Sådan tråder du din Close Caboo:

 

Sådan placerer du baby i Close Caboo viklen:

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar