Minikram

Oprettet d. under En ny livsstil

At få et barn og pludselig leve et helt nyt og anderledes liv end tidligere, har virkelig sat nogle ting i perspektiv og fået mig til at tænke mig godt om. 

At gå hjemme en længere periode har været noget af det bedste for mig, og jeg har til tider haft svært ved at overskue at skulle tilbage til hverdagen og ind i den faste, gamle rille eller “hamsterhjulet”, som nogle kalder det. 

Jeg har gået med en følelse af, at mit arbejde tager for meget af min tid, energi og det overskud, som jeg egentlig har mest lyst til at bruge på min familie, og nu har jeg endelig taget mig sammen til at gøre noget ved det!

 

Siden jeg blev mor, har jeg gjort mig utroligt mange tanker om fremtiden. Tanker om mine børn, min mand, mit job og mig selv. Men det kan være utrolig svært at mærke ordentligt efter, når hverdagen ruller og alting kører i de faste rutiner, men jeg har alligevel hele tiden vidst, at jeg havde et ønske om at gøre noget anderledes!

 

I min 2. barselsorlov er tankerne blevet til handling. Før julen 2018 tog jeg mod til mig og spurgte min mand, om han ville være med til at overveje, om vi kunne indrette vores tilværelse anderledes, end vi oprindeligt have forestillet os (altså før vi fik børn). Jeg spurgte, om han ville være med til at tage en chance! En chance som potentielt kan føre mere tid, nærvær og ikke mindst glæde med sig, men en chance som også indebærer risici. Risici som gør det svært at tage springet!

 

Vi har altid tænkt, at vi begge skulle arbejde. Han i sit fuldtidsjob med flextid og mig med mine skiftende vagter på fødegangen, og på den måde få hverdagen til at fungere med hus, bil, jobs og børn. Men nu skal det være anderledes!

 

Jeg har fået orlov fra min faste stilling som jordemoder på Fødeafdelingen i Skejby og har kastet mig ud i det her projekt, som jeg holder utrolig meget af.

Vi griber chancen og er lykkelige for, at vi har muligheden for at sætte den (ene) faste indkomst på stand-by, prioritere familietid og give mit projekt -min store passion- en chance!

 

Det handler om babybæring og om at give forældre og børn i Aarhus (og resten af landet) de bedste forudsætninger for at komme godt fra start og blive fortrolige med at bære deres børn tæt, sikkert og ergonomisk. 

 

Det skal være et sted, hvor der er plads og rum til den enkelte og den enkelte families behov, da det er mit primære fokus i min vejledning. Showroomet vil være åbent for alle, der er plads til spørgsmål og overvejelser og der er selvfølgelig plads til børnene på alle måder!

 

Det vigtige for mig med dette projekt er, at jeg vil have hele mit hjerte med i rummet for alle!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar